Hänge Rosenkvarts Silver

Rosenkvarts sprider kärleksfull energi och är en perfekt sten om du vill boozta kärleken i en relation eller varför inte till dig själv? Self love is key!

Vill du köpa till en kedja till hänget så hittar du det här!

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Silverpläterat hänge av spets i Rosenkvarts till halsband.
Mått ca. 4x1 cm

Egenskaper: Kärlek, Self love, Stärker relationer

Rosenkvarts är en favorit kristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den sprider kärleksfull energi och är en perfekt sten om du vill boozta kärleken i en relation eller varför inte till dig själv? Self love is key! Rosenkvarts passar också väldigt bra som en kristall att ge bort i present. 

Stjärntecken: Oxen, Jungfrun, Kräftan
Chakra: Hjärtchakra
Månadssten: Oktober

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


Här kan du lära dig mer om Rosenkvarts


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.