Hänge Rosa Agat

Rosa Agat stärker självkänslan & tar bort skuldkänslor som tynger dig. Den hjälper också till att bryta negativa tankemönster & höjer ditt humör.

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Silverpläterat hänge av trumlad Rosa Agat till halsband.
Mått ca. 2x1 cm

Egenskaper: Glädje, Positivitet, Självkänsla

Den Rosa agaten hjälper dig att sänka kraven på dig själv och att få dig att förstå att du är bra precis som du är. Den stärker din självkänsla och tar bort skuldkänslor som tynger dig. Den hjälper också till att bryta negativa tankemönster och höjer ditt humör. Den får dig att se möjligheter istället för problem och är en väldigt bra kristall för att läka hjärtesorg.

Den rosa agaten har färgbehandlats för att få sin vackra rosa färg.

Chakra: Tredje ögat 

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Det kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.