Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Fluorit Guld Hänge

  • 149 kr

Fluorit är en perfekt kristall att ha med sig till arbetet eller skolan för att behålla fokus och koncentration när du arbetar eller studerar.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Guldpläterat hänge av spets i Fluorit till halsband. Varierar i färg från ljusgrön till mörklila.
Mått ca. 4x1 cm

Egenskaper: Koncentration, Tar bort blockeringar, Mental styrka

Fluorit är en perfekt kristall att ha med sig till arbetet eller skolan för att behålla fokus och koncentration när du arbetar eller studerar. Den öppnar upp och tar bort blockeringar för att skärpa ditt sinne vilket gör att du kan prestera på topp och att ditt arbete flyter på bra.
 
Chakra: Tredje Ögat, Hjärtchakrat

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.