Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Svart Obsidian Måne Hänge

  • 149 kr

Vackert månformat kristallhänge i Svart Obsidian. Svart Obsidian sägs skydda dig mot negativa energier i din omgivning samt skänka lugn och grundning.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Månformat silverpläterat hänge i Svart Obsidian till halsband.
Mått ca. 3x2 cm.

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Lugn

Svart Obsidian är en väldigt grundande kristall som hjälper dig att ha fötterna på jorden och leva i nuet. Svart Obsidian kan även skänka lugn vid mental stress och hjälper dig att se orsaken till stressen vilket kan hjälpa dig att bli av med stressen för gott istället för att endast dämpa den. Svart Obsidian sägs också skydda dig mot negativa energier runt omkring dig.


Chakra: Rotchakrat

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.