Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Rökkvarts Hänge

  • 149 kr

Rökkvarts är en kraftfull kristall som skyddar dig mot negativ energi & är perfekt att ha med sig i sin vardag för att skydda sig mot energitjuvar.

I lager
Dela

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Silverpläterat hänge av trumlad Rökkvarts till halsband.
Mått ca 2x1 cm

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Tar bort negativ energi

Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig. Tänk på att rena din rökkvarts med jämna mellanrum då den kan dra åt sig av den negativa energin som den renar. Palo Santo är en väldigt populär rökelse att använda för att rena kristaller.

Chakra: Rotchakrat, Sacral
Stjärntecken: Skorpion, Stenbock


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Det kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.