Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Lapis Lazuli Silver Hänge

  • 149 kr

Lapis Lazuli är intellektets & kunskapens kristall. Den hjälper dig att skärpa ditt sinne vilket underlättar lärande & förbättrar även ditt minne.


I lager
Dela

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Silverpläterat hänge av spets i Lapis Lazuli till halsband.

Mått:
Liten: ca 2x0,5 cm
Stor: ca 4x1 cm

Egenskaper: Kunskap, Intellekt, Ekonomisk framgång

Lapis Lazuli är intellektets och kunskapens sten och den hjälper dig att skärpa ditt sinne och ditt intellektet vilket underlättar lärande och förbättrar även ditt minne och din analytiska förmåga. Den bidrar också till ökad kreativitet och ekonomisk framgång vilket gör att den passar utmärkt för den egna företagaren eller för den som vill ta ett större kliv i karriären. Den öppnar även upp ditt tredje öga vilket hjälper dig att se klart på situationer och stärker även din intuition. Det är en perfekt kristall om du vill ha mer ordning och struktur i livet. Den sägs även stärka relationer och främja vänskap.

Chakra:  Hals och Tredje Ögat
Stjärntecken: Skytten


Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.