Hänge Karneol Hjärta

Vackert hjärtformat kristallhänge i Karneol. Karneol uppmanar till handling & ger dig modet för att lyckas med det du tar dig för.

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Hjärtformat silverpläterat hänge i Karneol till halsband.

Mått:
ca 3x3 cm

Egenskaper: Mod, Kreativitet, Inspiration

Karneol är en kristall som sätter fart på kreativiteten och främjar inspiration. Den uppmanar till handling och ger dig modet för att lyckas med det du tar dig för. Karneol har en varm och uppiggande energi som hjälper dig pigga upp både kropp och själ.

Stjärntecken: Lejon, Oxe & Kräfta
Chakra: Navelchakrat

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.