Hänge Kambaba Jaspis

Kambaba/Crocodile Jaspis hjälper dig att bli av med negativa tankar som tynger dig för att du istället ska uppnå balans, mod & självförtroende i livet.

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan ger dig också din kristallboozt under hela dagen.

Guldpläterat hänge av spets i Kambaba Jaspis till halsband.
Mått ca. 4x1 cm

Egenskaper: Balans, Mod, Självförtroende

Kambaba Jaspis (även kallad Crocodile Jaspis) är en sällsynt typ av Jaspis från Sydafrika och Madagaskar. Den hjälper dig att bli av med negativa tankar som tynger dig för att du istället ska uppnå balans, mod och självförtroende i livet. Kambaba ger även sinnesro och en känsla av frid.

Chakra: Hjärtchakrat, Baschaktrat

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.

*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängensäljs i befintligt skick. Det kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.