Hänge Grön Aventurin Hjärta

Vackert hjärtformat kristallhänge i Grön Aventurin. Grön Aventurin är kristallernas egna fyrklöver. Den sägs främja framgång, rikedom & nå dina drömmar!

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Hjärtformat silverpläterat hänge i Grön Aventurin till halsband.

Mått:
Liten: ca 1,5x1,5 cm
Stor: ca. 3x3 cm

Egenskaper: Tur, framgång, överflöd

Grön Aventurin är kristallernas egna fyrklöver. Den sägs främja framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Den ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären.
 
Chakra: Hjärtchakrat

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.

Här kan du lära dig mer om Grön Aventurin

*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.