Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Golden Healer Hänge

  • 149 kr

Golden Healer sägs kunna balansera alla dina chakran. Den ger ett lugn & är perfekt att ha med sig under dagen om man känner sig överväldigad eller stressad.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Silverpläterat hänge av trumlad Golden Healer till halsband.
Mått ca. 2x1 cm

Egenskaper: Lugn, Healing, Balans

Golden Healer sägs kunna balansera och heala alla dina chakran. Golden Healer ger ett lugn och är perfekt att ha med sig under dagen om man känner sig överväldigad eller stressad. Den hjälper dig att finna lugn och ro.

Chakra: Alla Chakran


Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Det kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.