Hänge Blåkvarts Rå

Blåkvarts har en avslappnande & lugnande energi. Den hjälper dig att ta hand om dig själv & vara snäll mot dig själv. Den kan vara ett extra stöd i livet.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Silverpläterat hänge av rå Blåkvarts till halsband.
Mått ca. 2x1 cm

Egenskaper: Stöd, Välmående, Ta hand om dig själv

Blåkvarts har en avslappnande och lugnande energi. Den hjälper dig att ta hand om dig själv och vara snäll mot dig själv. Den kan vara ett extra stöd under en tuff period och hjälpa dig att se vad som behövs förändras i ditt liv för att du ska må så bra som möjligt. 


Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Det kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.