Hänge Band Ametist Hjärta

Vackert hjärtformat kristallhänge i Band Ametist. Band Ametisten är en blandning mellan Ametist & Vit kvarts. Den har lugnande egenskaper & reducerar stress.

Vill du köpa till en kedja till hänget så hittar du det här!

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Hjärtformat silverpläterat hänge i Band Ametist till halsband.
Mått ca. 2x2 cm

Egenskaper: Lugn, Andlighet, Beskydd

Band Ametist kallas även för Dröm Ametist eller Chevron Ametist. Band Ametisten är en blandning mellan Ametist och Vit kvarts. Den har samma egenskaper som vanligt Ametist, dvs lugnande egenskaper & reducerar stress samtidigt som den skyddar mot negativ energi i din omgivning. Det är också en väldigt andlig kristall som höjer ditt medvetande och din intuition.

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.

Här kan du lära dig mer om Ametist

*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.