Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Aqua Aura Titan Rå Hänge

  • 149 kr

Guldpläterat hänge av rå Aqua Aura Titan till halsband. Aqua Aura Titan har ett vackert skimmer i regnbågens alla färger.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan ger dig också din kristallboozt under hela dagen.

Guldpläterat hänge av rå Aqua Aura Titan till halsband.
Mått ca. 3-5x1 cm

Egenskaper: Hög vibration, Power, Positivitet

Aqua Aura Titan har ett vackert skimmer i regnbågens alla färger. Aqua Aura Titan är en väldigt högt vibrerande kristall och höjer även din egna vibration och energi. Den hjälper dig att släppa taget om negativa tankar och energier och hjälper dig att hitta din inre power för att bli ditt högsta bästa jag.

Aqua Aura Titan är Bergskristall som har färgbehandlats med ädelmetaller för att få sitt fantastiska skimrande utseende.

Stjärntecken: Väduren
Charkra: Tredje ögat, Hals


Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.