Hänge Ametist Måne

Vackert månformat kristallhänge i Ametist. Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Månformat silverpläterat hänge i Ametist till halsband.

Mått:
ca 3x2 cm

Egenskaper: Balans, Beskydd, Lugn

Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är även härlig att ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen.

Chakra: Hjässa,Tredje Ögat, Kronchakrat
Stjärntecken: Vattuman
Månadssten: Februari

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.

Här kan du lära dig mer om Ametist

*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.