Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Ametist Guld Hänge

  • 149 kr

Ametist skyddar dig mot negativ energi i din omgivning & är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. En perfekt sten att ha med sig under dagen.


I lager
Dela

Köp komplett halsband här

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan ger dig också din kristallboozt under hela dagen.

Guldpläterat hänge av spets i Ametist till halsband.

Mått:
Liten: ca 2x0,5 cm
Stor: ca 4x1 cm

Egenskaper: Balans, Beskydd, Lugn.

Ametisten skyddar dig mot negativ energi i din omgivning och är en sten som hjälper dig att hitta lugnet. Den är en perfekt kristall att använda vid meditation för att hamna i balans och för att känna dig avslappnad. Ametisten är härlig att  ha med sig till jobbet/i skolan för att inte stressa under dagen. 

Månadssten: Februari
Stjärntecken: Vattuman
Chakra: Hjässa,Tredje Ögat, Kronchakrat

Skötselråd: För att ditt kristallhänge ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallhänge när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på hänget.

Här kan du lära dig mer om Ametist


*Vänligen notera att priset är per styck. 
**Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängensäljs i befintligt skick. Det kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.