Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Svart Obsidian Hjärta Halsband

  • 279 kr

Vackert Kristallhalsband med hjärtformat hänge i Svart Obsidian. Svart Obsidian sägs skydda dig mot negativa energier i din omgivning.

I lager
Dela

Här hittar du kompletterande Armband

Kristallhalsband med ett Hjärtformat silverpläterat hänge i Svart Obsidian.

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Lugn

Svart Obsidian är en väldigt grundande kristall som hjälper dig att ha fötterna på jorden och leva i nuet. Svart Obsidian kan även skänka lugn vid mental stress och hjälper dig att se orsaken till stressen vilket kan hjälpa dig att bli av med stressen för gott istället för att endast dämpa den. Svart Obsidian sägs också skydda dig mot negativa energier runt omkring dig.
 
Chakra: Rotchakrat

Mått på hänge: ca 3x3 cm.
Mått på Kedjan: ca 51 cm.


Skötselråd: För att ditt Kristallhalsband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt Kristallhalsband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på halsbandet.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.