Rosa Agat Halsband

Vackert Kristallhalsband med hänge i Rosa Agat. Rosa agat hjälper dig att sänka kraven på dig själv & att få dig att förstå att du är bra precis som du är.

Kristallhalsband med ett silverpläterat hänge i Rosa Agat.

Egenskaper: Glädje, Positivitet, Självkänsla

Den Rosa agaten hjälper dig att sänka kraven på dig själv och att få dig att förstå att du är bra precis som du är. Den stärker din självkänsla och tar bort skuldkänslor som tynger dig. Den hjälper också till att bryta negativa tankemönster och höjer ditt humör. Den får dig att se möjligheter istället för problem och är en väldigt bra kristall för att läka hjärtesorg.

Den rosa agaten har färgbehandlats för att få sin vackra rosa färg.

Chakra: Tredje ögat 

Mått på hänge: ca 2x1 cm.
Mått på Kedjan: ca 45 cm.


Skötselråd: För att ditt Kristallhalsband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt Kristallhalsband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på halsbandet.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.