Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Rökkvarts Halsband

  • 279 kr

Vackert Kristallhalsband med hänge i Rökkvarts. Rökkvarts skyddar dig mot negativ energi & hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster.

I lager
Dela

Här hittar du kompletterande Armband

Kristallhalsband med ett silverpläterat hänge i Rökkvarts.

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Tar bort negativ energi

Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig. Tänk på att rena din rökkvarts med jämna mellanrum då den kan dra åt sig av den negativa energin som den renar. Palo Santo är en väldigt populär rökelse att använda för att rena kristaller.

Chakra: Rotchakrat, Sacral
Stjärntecken: Skorpion, Stenbock

Mått på hänge: ca 2x1 cm.
Mått på Kedjan: ca 45 cm.


Skötselråd: För att ditt Kristallhalsband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt Kristallhalsband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på halsbandet.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.