Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Lapis Lazuli Halsband Silver

  • 279 kr

Vackert Kristallhalsband med silverhänge i Lapis Lazuli. Lapis Lazuli är intellektets & kunskapens sten & den hjälper dig att skärpa ditt sinne.


I lager
Dela

Här hittar du kompletterande Armband

Kristallhalsband med ett litet silverpläterat hänge i Lapis Lazuli.

Egenskaper: Kunskap, Intellekt, Ekonomisk framgång

Lapis Lazuli är intellektets och kunskapens sten och den hjälper dig att skärpa ditt sinne och ditt intellektet vilket underlättar lärande och förbättrar även ditt minne och din analytiska förmåga. Den bidrar också till ökad kreativitet och ekonomisk framgång vilket gör att den passar utmärkt för den egna företagaren eller för den som vill ta ett större kliv i karriären. Den öppnar även upp ditt tredje öga vilket hjälper dig att se klart på situationer och stärker även din intuition. Det är en perfekt kristall om du vill ha mer ordning och struktur i livet. Den sägs även stärka relationer och främja vänskap.

Chakra:  Hals och Tredje Ögat
Stjärntecken: Skytten

Mått på hänge:
Liten - ca 2x0,5 cm
Stor - ca 4x1 cm
Mått på Kedjan: 
45 cm


Skötselråd: För att ditt Kristallhalsband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt Kristallhalsband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på halsbandet.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.