Lapis Lazuli Hjärta Halsband

Vackert Kristallhalsband med hjärtformat hänge i Lapis Lazuli. Lapis Lazuli är intellektets & kunskapens sten & den hjälper dig att skärpa ditt sinne.

Här hittar du kompletterande Armband

Kristallhalsband med ett Hjärtformat silverpläterat hänge i Lapis Lazuli.

Egenskaper: Kunskap, Intellekt, Ekonomisk framgång

Lapis Lazuli är intellektets och kunskapens sten och den hjälper dig att skärpa ditt sinne och ditt intellektet vilket underlättar lärande och förbättrar även ditt minne och din analytiska förmåga. Den bidrar också till ökad kreativitet och ekonomisk framgång vilket gör att den passar utmärkt för den egna företagaren eller för den som vill ta ett större kliv i karriären. Den öppnar även upp ditt tredje öga vilket hjälper dig att se klart på situationer och stärker även din intuition. Det är en perfekt kristall om du vill ha mer ordning och struktur i livet. Den sägs även stärka relationer och främja vänskap.

Chakra:  Hals och Tredje Ögat
Stjärntecken: Skytten

Mått på hänge: ca 3x3 cm.
Mått på Kedjan: ca 51 cm.
Kedjan har karbinlås och är silverfärg. Material: Järnbaserad nickel- och blyfri legering.


Skötselråd: För att ditt Kristallhalsband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt Kristallhalsband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på halsbandet.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallhängen säljs i befintligt skick. Den kristallhänge du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.