Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Chakra Armband

  • 99 kr

Ett armband med 7 olika kristaller, ett för varje chakra. Armbandet hjälper dig att balansera alla dina chakran för mer balans och harmoni i livet.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Ett armband med 7 olika kristaller, ett för varje Chakra. Armbandet hjälper dig att balansera alla dina Chakran för mer balans och harmoni i livet. Vi har även ett Chakra Kristallkit som du hittar här.

Chakra kristaller:
Kronchakra - Ametist
Pannchakra - Sodalit
Halschakra - Akvamarin
Hjärtchakra - Peridot
Solar Plexus - Citrin
Navelchakra - Karneol
Rotchakrat -  Granat

Innermått ca 15-16 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.