Armbandskit Lycka

Känner du att du vill föra in mer tur, lycka och glädje i ditt liv? Då är detta Kristallarmbands-kit någonting för dig!

Känner du att du vill föra in mer tur, lycka och glädje i ditt liv? Då är detta Armbandskit någonting för dig! Kittet innehåller Kristallarmband med egenskaper som bringar tur, happy vibes, medgång och livsglädje! Ett helt fantastiskt Armbandskit helt enkelt! Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristallarmband. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon du vill göra glad!

I Kittet igår:
Kristallarmband Solsten -  Solstenen har en stark koppling till solen och till ljuset. Den ger ljus och hopp i varje situation och sprider lycka och positivitet. Solstenen har en glad och härlig energi som höjer humöret. Solstenen sägs även lindra stress, ta bort rädslor och den kan ge beskydd mot energiläckage och mot energitjuvar. Den ger tur, lycka och överflöd! Ett måste att ha i smyckeskrinet helt enkelt!

Kristallarmband Grön Aventurin - Grön Aventurin kallas för Kristallernas egna fyrklöver! Den sägs främja tur, framgång, rikedom och hjälper dig att uppnå alla dina mål och drömmar! Grön Aventurin ger motivation och är perfekt för företagare eller för dig som vill komma längre i karriären. 
Här kan du lära dig mer om Grön Aventurin

Kristallarmband Citrin - Citrin är en riktig Happyfeel-kristall som sprider glad och positiv energi. Den behöver aldrig renas då den inte kan dra åt sig negativ energi. Den ger ditt självförtroende en skjuts och hjälper dig att ha en positiv inställning till livet. Citrin är också en väldigt generös kristall som bringar överflöd och hjälper dig att uppnå framgång och rikedom.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.