Armbandskit Kärlek

Letar du efter kärleken eller vill du få in med kärleksfull energi i ditt liv? Då är detta kärleksfulla Armbandskit någonting för dig!

Letar du efter kärleken eller vill du få in med kärleksfull energi i ditt liv? Kanske stärka kärleken i en relation eller till dig själv? Då är detta kärleksfulla Armbandskit någonting för dig! Kittet innehåller kristallarmband som skänker Self Love, stärker relationer och sprider kärleksfull energiKittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristallarmband. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som du tycker om!

I Kittet igår:
Kristallarmband Jordgubbskvarts -  Är du på jakt efter din själsfrände så är Jordgubbskvartsen ett måste för dig!
Det sägs att om du bär med dig din Jordgubbskvarts så dras din livspartner till dig! Den sägs också bringa generositet, tacksamhet, vänskap och förstärka kärleken i livet. Den främjar också handlingskraft och produktivitet och hjälper dig att inte skjuta upp saker.

Kristallarmband Rosenkvarts - Rosenkvarts är en favoritkristall för många vilket är fullt förståeligt då den har en underbart mjuk och härlig energi. Den är en moderlig och kärleksfull kristall som öppnar upp för sann och äkta kärlek. Den lugnar stress och lindrar sorg men sprider framförallt kärleksfulla vibrationer. En perfekt present att ge till någon du tycker om!

Kristallarmband Granat - Granat är en riktig Power-kristall som sägs skänka styrka, uthållighet och mod. Granat får dig att leva ditt liv så passionerat och fullt ut som möjligt. Granat kan även med fördel användas om du vill attrahera någonting, det kan exempelvis vara en kärlekspartner men även annat som du vill ha mer utav i ditt liv.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.