Armbandskit Beskydd

Känner du att du är i behov av att skydda dig mot negativ energi i din omgivning? Då är detta Beskyddande & Grundande Armbandskit någonting för dig!

Känner du att du är i behov av att skydda dig mot negativ energi i din omgivning? Kanske är du en högkänslig person som har lätt för att dra åt dig av andras energier och sinnesstämningar eller så kanske du just nu befinner dig i en miljö eller situation som inte gynnar din energi. Då är detta Beskyddande och Grundande Armbandskit någonting för dig! Kittet innehåller kristallarmband som skänker beskydd mot negativa energier, minskar stress och hjälper dig att känna dig lugn och grundadKittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristallarmband. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon som du tror skulle vara i behov av lite stöttning!

I Kittet igår:
Kristallarmband Svart Obsidiam -  Svart Obsidian är en väldigt grundande kristall som hjälper dig att ha fötterna på jorden och leva i nuet. Svart Obsidian kan även skänka lugn vid mental stress och hjälper dig att se orsaken till stressen vilket kan hjälpa dig att bli av med stressen för gott istället för att endast dämpa den. Svart Obsidian sägs också skydda dig mot negativa energier runt omkring dig.

Kristallarmband Rökkvarts - Rökkvarts är en extremt kraftfull kristall som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt kristall att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig.

Kristallarmband Turmalinkvarts - Turmalinkvarts kristallen är en kombination av Bergskristall & Svart Turmalin och besitter därför egenskaperna från båda dessa kristaller. Turmalinkvarts är en beskyddande kristall som skyddar mot negativ energi och har även helande egenskaper som kan rensa bort negativ energi från din kropp eller din omgivning. Den hjälper dig att bli ditt bästa jag och röjer alla hinder på vägen. I och med att Turmalinkvarts innehåller Bergskristall så har den en väldigt hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är också väldigt bra för att balansera Yin och Yang energier.

Tänk på att rena dina Kristallarmband med jämna mellanrum då dom kan dra åt sig av den negativa energin som dom renar. Palo Santo eller Salvia är två väldigt populära rökelser att använda för att rena energier med.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.