Armbandskit Balans

Känner du att du vill föra in mer balans och stabilitet i livet? Då är detta Kristallarmbands-kit någonting för dig!

Känner du att du vill föra in mer balans och stabilitet i livet? Då är detta Armbandskit någonting för dig! Kittet innehåller Kristallarmband med egenskaper som bringar Balans, Lugn och Grundning! Kittet levereras i en fin kristallpåse och med en beskrivning av varje kristallarmband. Kittet passar även utmärkt att ge bort i present till någon du tror behöver finna balans och lugn i sin vardag!

I Kittet igår:
Kristallarmband Chakra -  Ett armband med 7 olika kristaller, ett för varje Chakra. Armbandet hjälper dig att balansera alla dina Chakran för mer balans och harmoni i livet. Bergskristall - Kronchakra, Ametist - Pannchakra, Sodalit - Halschakra, Grön Aventurin - Hjärtchakra, Gul Kalcit - Solar Plexus, Karneol - Navelchakra, Svart Obsidian - Rotchakrat.

Kristallarmband Bergskristall - Bergskristallen är kristallernas kristall. Den hjälper till att boozta andra kristallers egenskaper och kan även rena dom. Bergkristallen kan även hjälpa dig med att bringa klarhet i vissa situationer eller problem samtidigt som den ökar ditt fokus och höjer ditt medvetande. Bergskristall har en förmåga att rensa bort negativ energi och istället lagra positiv energi.

Kristallarmband Hematit - Hematit, även kallad Blodsten, är en kristall som lindrar stress och hjälper dig att hitta lugnet. Den främjar också problemlösning och logiskt tänkande. Den har en väldigt jordande och beskyddande energi. Den hjälper dig att komma ner på jorden och har även balanserande egenskaper och kan med fördel bäras om du känner att du vill ha mer balans i livet.  Den är även en utmärkt kristall att använda under dina manifestationer då den kan hjälpa och stötta med att föra in saker i ditt liv som du manifesterar om.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.