Unakit Rund Armband

Unakit hjälper dig att vara närvarande, känna tacksamhet & att leva i nuet. Unakit kan även hjälpa dig att balansera dina känslor och bli ditt bästa jag.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan ger dig också din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Närvaro, Personlig Utveckling, Balans

Unakit hjälper dig att vara närvarande, känna tacksamhet och att leva i nuet. Unakit kan även hjälpa dig att balansera dina känslor och att lösa upp känslomässiga blockeringar. Unakit får dig också att se vilka delar i dig själv du behöver jobba med för att släppa taget om dom och bli ditt bästa jag.

Chakra: Sakralchakra och Hjärtchakra
Stjärntecken: Skorpion

Kristallernas storlek: ca 4-5 mm
Innermått ca 16-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.