Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Turmalinkvarts Armband

  • 99 kr

Turmalinkvarts är en beskyddande kristall som skyddar mot negativ energi och har även helande egenskaper som kan rensa bort negativ energi.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Beskydd, Healing, Hög vibration

Turmalinkvarts kristallen är en kombination av Bergskristall & Svart Turmalin och besitter därför egenskaperna från båda dessa kristaller. Turmalinkvarts är en beskyddande kristall som skyddar mot negativ energi och har även helande egenskaper som kan rensa bort negativ energi från din kropp eller din omgivning. Den hjälper dig att bli ditt bästa jag och röjer alla hinder på vägen. I och med att Turmalinkvarts innehåller Bergskristall så har den en väldigt hög vibration som stärker din energi och ditt medvetande. Turmalinkvarts är också väldigt bra för att balansera Yin och Yang energier.

ChakraAlla chakran

Innermått ca 15 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.