Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Turkos Howlit Armband

  • 99 kr

Armband i Turkosfärgad Howlit. Howlit hjälper dig att finna lugn & ro och är en perfekt sten att använda sig av när man vill minska sin oro eller stress.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Sinnesro, God sömn, lugn

Detta armband är gjort av turkosfärgad Howlit. Howlit hjälper dig att finna lugn & ro och är en perfekt sten att använda sig av när man vill minska sin oro eller stress. Den hjälper dig att lugna starka känslor och får dig att agera sansat och med tålamod. Den kan också hjälpa till att absorbera ilska, både din egna och ilska som riktas mot dig. Howlit sägs även förbättra din sömn.

Stjärntecken: Tvillingarna
Chakra: Alla chakran

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.