Solsten Armband

Solstenen har en stark koppling till solen och till ljuset. Den ger ljus och hopp i varje situation och sprider lycka och positivitet.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Lycka, Positivitet, Happy vibes

Solstenen har en stark koppling till solen och till ljuset. Den ger ljus och hopp i varje situation och sprider lycka och positivitet. Solstenen har en glad och härlig energi som höjer humöret. Solstenen sägs även lindra stress, ta bort rädslor och den kan ge beskydd mot energiläckage och mot energitjuvar. Den ger tur, lycka och överflöd! Ett måste att ha i kristallsamlingen helt enkelt!

Stjärntecken: Vågen och Lejonet  
Chakra: Solar plexus, Navel

Innermått ca 15 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.