Rökkvarts Armband

Rökkvarts är en kraftfull kristall som skyddar dig mot negativ energi & är perfekt att ha med sig i sin vardag för att skydda sig mot energitjuvar.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Beskydd, Grundning, Tar bort negativ energi

Rökkvarts är en extremt kraftfull sten som skyddar dig mot negativ energi och är en perfekt sten att ha med dig i din vardag för att skydda dig mot energitjuvar under dagen. Den hjälper dig också att bli av med negativa tankemönster och är väldigt bra för att rena dig själv från negativ energi och för att grunda dig. Tänk på att rena din rökkvarts med jämna mellanrum då den kan dra åt sig av den negativa energin som den renar. Palo Santo är en väldigt populär rökelse att använda för att rena kristaller.

Chakra: Rotchakrat, Sacral
Stjärntecken: Skorpion, Stenbock

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.