Röd Jaspis Armband

Röd Jaspis skänker energi, livskraft och fokus. Den har en grundande energi & ger också mod och styrka för att ta dig igenom svåra problem.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Energi, Fokus, Styrka

Röd Jaspis stimulerar rotchakrat och skänker energi, livskraft och fokus. Den har en grundande energi och ger också mod och styrka för att ta dig igenom svåra problem. Den främjar personligt växande, minskar stress och hjälper dig att ta en sak i taget.

Stjärntecken: Väduren
Chakra: Bas

Innermått ca 15-17 cm

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.