Peridot Armband

Peridot hjälper dig att lyssna till ditt hjärta och följa din sanning. Den stärker ditt självförtroende och får dig att släppa taget om det förflutna.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Lyssna till ditt hjärta, Självförtroende, Stärker relationer

Peridot (även kallad Krysolit) hjälper dig att lyssna till ditt hjärta och följa din sanning. Den stärker ditt självförtroende och får dig att släppa taget om det förflutna som inte längre gynnar dig. Den kan även hjälpa till att stärka relationer, både till andra men också relationen till dig själv. 

Chakra: Solar plexus och Hjärtchakrat
Månadssten: Augusti
 
Innermått ca 18 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.