Jade Armband

Jade lossar på negativa tankar och stillar sinnet. Den är även en beskyddande sten som sägs skydda mot skada.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Stillhet, vishet, beskydd

Jade är en väldigt populär sten i öst som har dyrkats där i tusentals år. Jade lossar på negativa tankar och stillar sinnet. Den är även en beskyddande sten som sägs skydda mot skada och är därför en bra sten att ha med dig när du är på resande fot. Den sägs även hjälpa till att förbättra dåliga relationer.

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.