Mossagat Armband

Mossagat är en grundande kristall som hjälper oss att connecta med naturen & moder jord. En perfekt kristall att ta med sig ut i naturen och meditera med.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Grundning, Natur, Balans

Mossagat är en grundande kristall som hjälper oss att connecta med naturen och moder jord. En perfekt sten att ta med sig ut i naturen och meditera med för att grunda sig själv. Mossagaten är även en kristall som sägs dra till sig rikedom och överflöd!

Stjärntecken: Jungfrun
Chakra: Hjärta, Rot

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.