Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Mookait Japsis Armband

  • 99 kr

Vackra Mookait Jaspis hjälper dig att nå din fulla potential genom att stärka din självkänsla, hjälpa dig att fatta bra beslut och ökar din handlingskraft.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Självkänsla, Handlingskraft, Nå dina mål

Vackra Mookait Jaspis hjälper dig att nå din fulla potential genom att stärka din självkänsla, hjälpa dig att fatta bra beslut och ökar din handlingskraft för att nå dina drömmar och mål. Den främjar även stabilitet och lugn i livet.

Chakra: Rotchakrat och Solar plexus

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.