Lapis Lazuli Armband

Lapis Lazuli är kunskapens sten & den hjälper dig att skärpa ditt intellektet & underlättar lärande & förbättrar även ditt minne & din analytiska förmåga.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Kunskap, Intellekt, Ekonomisk framgång

Lapis Lazuli är intellektets och kunskapens sten och den hjälper dig att skärpa ditt sinne och ditt intellektet vilket underlättar lärande och förbättrar även ditt minne och din analytiska förmåga. Den bidrar också till ökad kreativitet och ekonomisk framgång vilket gör att den passar utmärkt för den egna företagaren eller för den som vill ta ett större kliv i karriären. Den öppnar även upp ditt tredje öga vilket hjälper dig att se klart på situationer och stärker även din intuition. Det är en perfekt kristall om du vill ha mer ordning och struktur i livet. Den sägs även stärka relationer och främja vänskap.

Chakra:  Hals och Tredje Ögat
Stjärntecken: Skytten

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.