Armband Labradorit Rund

Den vackert skimrande Labradoriten är en väldigt beskyddande kristall som tar bort negativa energier & förhindrar energiläckage.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Beskydd, Förändring, Intuition

Den vackert skimrande Labradoriten är en väldigt beskyddande sten som tar bort negativa energier och förhindrar energiläckage. Den är även ett bra stöd när du genomgår förändringar då den ger dig den styrkan och uthålligheten du behöver för att ta dig igenom dom. Labradorit säg även kunna stärka din intuition och utveckla dina andliga förmågor.

Chakra: Tredje Ögat
Stjärntecken: Skytt, Lejon, Skorpion
 
Kristallernas storlek: ca 5 mm
Innermått ca 15 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.