Jordgubbskvarts Armband

Jordgubbskvartsen sägs bringa generositet, tacksamhet, vänskap & förstärka kärleken i livet. Den främjar också handlingskraft & produktivitet.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Hitta kärleken, Tacksamhet, Handlingskraft

Är du på jakt efter din själsfrände så är Jordgubbskvartsen ett måste för dig!
Det sägs att om du bär med dig din Jordgubbskvarts så dras din livspartner till dig! Den sägs också bringa generositet, tacksamhet, vänskap och förstärka kärleken i livet. Den främjar också handlingskraft och produktivitet och hjälper dig att inte skjuta upp saker.

Chakra: Hjärtchakrat

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.