Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Hematit Armband

  • 99 kr

Hematit är en kristall som lindrar stress och hjälper dig att hitta lugnet. Den främjar också problemlösning och logiskt tänkande.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Jordande, Manifestation, Balanserande

Hematit, även kallad Blodsten, är en kristall som lindrar stress och hjälper dig att hitta lugnet. Den främjar också problemlösning och logiskt tänkande. Den har en väldigt jordande och beskyddande energi. Den hjälper dig att komma ner på jorden och har även balanserande egenskaper och kan med fördel bäras om du känner att du vill ha mer balans i livet.  Den är även en utmärkt kristall att använda under dina manifestationer då den kan hjälpa och stötta med att föra in saker i ditt liv som du manifesterar om.

Chakra: Baschakra

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.