Granat Armband

Grant är en riktig Power-kristall som sägs skänka styrka, uthållighet och mod. Granat får dig att leva ditt liv så passionerat och fullt ut som möjligt.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Mod, Styrka, Passion

Granat är en riktig Power-kristall som sägs skänka styrka, uthållighet och mod. Granat får dig att leva ditt liv så passionerat och fullt ut som möjligt. Granat kan även med fördel användas om du vill attrahera någonting, det kan exempelvis vara en kärlekspartner men även annat som du vill ha mer utav i ditt liv.

Chakra: Baschakrat
Stjärntecken: Lejon
Månadssten: Januari

Innermått ca 15 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.