Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Chakra Armband

  • 99 kr

Ett armband med 7 olika kristaller, ett för varje chakra. Armbandet hjälper dig att balansera alla dina chakran för mer balans och harmoni i livet.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Ett armband med 7 olika kristaller, ett för varje Chakra. Armbandet hjälper dig att balansera alla dina Chakran för mer balans och harmoni i livet. Vi har även ett Chakra Kristallkit som du hittar här.

Chakra kristaller:
Kronchakra - Bergskristall
Pannchakra - Ametist 
Halschakra - Sodalit
Hjärtchakra - Grön Aventurin
Solar Plexus - Gul Kalcit
Navelchakra - Karneol
Rotchakrat -  Svart Obsidian

Innermått ca 16-18 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.