Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Blå Kalcedon Armband

  • 99 kr

Blå Kalcedon är en kristall med en lugnande & balanserande energi som stöttar dig om du tvivlar på dig själv & främjar positiva tankar, vänskap & välvilja.

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Glädje, Balans, Lugn

Blå Kalcedon är en kristall med en lugnande och balanserande energi. Den skänker harmoni, glädje och ger en känsla av lycka och frid. Den stöttar dig om du tvivlar på dig själv och främjar positiva tankar, vänskap och välvilja.

Chakra: Halschakra 

Innermått ca 15-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.