Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Amazonit Armband

  • 99 kr

Amazonit kristallen kan stötta dig när du behöver prestera verbalt exempelvis under en arbetsintervju eller om du ska tala i ett viktigt möte.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan även praktiskt då det ger dig din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Hitta din röst, Lyssna inåt, kommunikation, transformation

Amazonit öppnar upp ditt halschakra och hjälper dig att hitta din sanna röst. Ska du hålla en presentation eller genomföra ett uppträdande är detta en kristall du vill ha med dig som stöd. Den kan även stötta dig när du behöver prestera verbalt vid andra tillfällen, exempelvis under en arbetsintervju eller om du ska tala i ett viktigt möte.

Chakra: Halschakrat
Stjärntecken: Jungfrun

Innermått ca 15-16 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.