Payment with Klarna Payment with Swish
⭐ Fri Frakt över 599kr & Snabb Leverans ⭐ ⭐Säker betalning med Klarna & Swish ⭐

Akvamarin Armband

  • 99 kr

Akvamarin hjälper dig med din kommunikation & att uttrycka dig klart & tydligt. Det är en perfekt kristall att ha med sig om du ska hålla i en presentation.

I lager
Dela

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan ger dig också din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Kommunikation, Tala din sanning, Konfliktlösning

Akvamarin påminner om havet och därför har den fått sitt namn Aqua/Vatten + Marine/Hav. Denna havsblåa sten ansågs vara en lyckoamulett för sjömän förr i tiden.  Akvamarin hjälper dig med din kommunikation och hjälper dig att tala lättare och uttrycka dig klart och tydligt. Det är en perfekt sten att ha med sig om du har en presentation i skolan eller på arbetet, om du ska hålla tal eller om du ska på en arbetsintervju för att kommunicera på topp. Den hjälper dig även att tala din sanning och att stå upp för dig själv. Akvamarin kan också vara ett stöd under konfliktlösning.

MånadsstenMars
Chakra: Halschakrat

Innermått ca 16-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.