Agat Armband

Agat har skyddande egenskaper & kan bland annat ge skydd mot energitjuvar i din omgivning & när du är på resande fot. Agat stärker även ditt självförtroende.

Att bära sina kristaller med sig som ett smycke är inte bara vackert utan ger dig också din kristallboozt under hela dagen.

Egenskaper: Styrka, Skydd, Lugn

Agaten har skyddande egenskaper och kan bland annat ge skydd mot energitjuvar i din omgivning och även ge beskydd när du är på resande fot. Agat stärker ditt självförtroende och hjälper dig att tycka om dig själv precis om du är. Den ger också en känsla av lugn, harmoni och balans i livet.

Chakra: Sakral
Stjärntecken: Tvilling

Innermått ca 16-17 cm.

Skötselråd: För att ditt kristallarmband ska hålla så länge som möjligt ska du inte använd ditt kristallarmband när du duschar, badar eller tränar. Var även varsam så att lotions, solkrämer eller starka parfymer inte sprutas direkt på armbandet. Var även försiktig när du tar på och av ditt armband så att dom elastiska trådarna i armbandet inte slits på och går av.

*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristallarmband säljs i befintligt skick. Det kristallarmband du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.